Zoeken in: website kennisbank
U bent nu hier: Home / Actueel / Nieuws / Cynthia Vogeler komt NPCF versterken

Cynthia Vogeler komt NPCF versterken


19 december 2011

Patiëntenfederatie NPCF heeft Cynthia Vogeler aangetrokken als verantwoordelijke voor patiëntenparticipatie. Vanaf januari 2012 zal zij zich inzetten om de positie van de patiënt in de zorg verder te versterken.

 

Cynthia Vogeler (43) is al 22 jaar werkzaam in de gezondheidszorg. Vanaf 2006 was zij werkzaam als hoofd belangenbehartiging voor de Consumentenbond en verantwoordelijk voor de portefeuilles gezondheidszorg, voeding en de digitale agenda.

 

Kwaliteit en transparantie van zorg hebben haar bijzondere aandacht. De versterking van de positie van de patiënt in de gezondheidszorg heeft bij haar daarbij altijd voorop gestaan. Recent heeft zij een opdracht voor het Ministerie van VWS afgerond op het terrein van patiëntenparticipatie in het kader van de oprichting van het kwaliteitsinstituut.

 

Cynthia Vogeler studeerde aan de HBO-Verpleegkunde in Leiden waarna zij haar doctoraal opleiding Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Maastricht afrondde in 1996. Zij heeft diverse managementfuncties vervuld in de zorgsector waaronder in de VVT en de eerstelijnsgezondheidszorg en werkte als accountmanager zorginkoop voor Zilveren Kruis Achmea.

PDF Print
 
 

Informatie & Advies


Vragen of klachten over de zorg? Neem contact op met de Zorglijn! Stuur een e-mail of bel 0900 23 56 780 (20ct/gespr)
 
Volg ons
twitter-contact fb-contact linked-contact gplus-contact youtube-contact