Meldactie Werk: Hoe staat het ervoor in 2017?

Werken met een beperking of chronische ziekte, hoe staat het ervoor? De meldactie ‘Werk: stand van zaken medio 2017’ moet antwoord geven op die vraag. Ieder(in), Patiëntenfederatie Nederland en MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid organiseren de meldactie. De resultaten leggen zij voor aan de politiek (waaronder het nieuwe kabinet) en werkgevers.

Wat zijn uw ervaringen met het vinden of hebben van werk? Loopt u tegen knelpunten aan? Of heeft u juist goede ervaringen? Wat moet er beter bij werkgevers, gemeente of in regelgeving? Wij horen het graag van u.

Voor wie

De vragenlijst is voor mensen met een chronische ziekte, lichamelijke beperking, verstandelijke beperking, psychische aandoening of een andere (langdurige) ziekte. U kunt de vragenlijst invullen:

U hoeft de vragenlijst niet in te vullen als u met pensioen bent.

Waarover

De vragenlijst gaat over:

De resultaten

Met dit onderzoek willen Ieder(in), Patiëntenfederatie Nederland en Mind Landelijk Platform Psychische Gezondheid aan de politiek (waaronder het nieuwe kabinet) en werkgevers laten zien waar u tegenaan loopt. En welke ideeën u heeft voor de oplossing van knelpunten. Juist nu de overheid samen met werkgevers heeft gezegd aan het werk te gaan met het VN-verdrag voor de rechten van mensen met een beperking. Daarin staat dat het belangrijk is dat iedereen mee kan doen, ook op het werk.

Deze meldactie is inmiddels gesloten, u kunt niet meer meedoen.

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!