Medewerkers

Rianne van Pijkeren

Beleidsmedewerker

Met veel plezier werk ik bij de Patiëntenfederatie Nederland waar ik meewerk aan het versterken van de positie van de zorggebruiker. Dit doe ik met name voor ZorgkaartNederland.nl.

Om ook de stem van de bewoners van woonzorgcentra en verpleeghuizen te laten klinken, bezoeken interviewteams deze instellingen. Zij halen bij de bewoners de komende jaren reviews voor ZorgkaartNederland.nl op. Voor mensen die op zoek zijn naar een instelling die bij hen past levert dit belangrijke inzichten op. Daarnaast geeft het ook verbeterinformatie voor de instellingen. Op deze manier komt de bewoner echt centraal te staan. De kwaliteiten van onze getrainde en zorgvuldig geselecteerde interviewers zijn daarbij van groot belang. |

Voor de borging van deze kwaliteit en het verbeteren van de kwaliteit ben ik mede verantwoordelijk. Op deze manier draag ik er aan bij dat de bewoners ook écht aan het woord komen. Daarnaast dragen deze reviews bij aan meer transparantie van zorginstellingen.

Dat ik op deze manier bij kan dragen aan het welzijn van de zorggebruikers, maakt dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk fiets. Samen met mijn enthousiasmerende, inspirerende, zorgvuldige en betrokken collega’s sta ik voor u klaar. Mocht u vragen hebben dan hoor ik dat graag.